Çorum’da sokakta araç satışı yasak

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü, sokakta araç satışlarına izin vermiyor. Araçların camlarına satılık yazarak araçlarını satmaya çalışan vatandaşlara geçit yok.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, sokakta park halinde bulunan araçlarına satılık yazan araç sahiplerinin öncelikle uyarıldığını belirterek ihtarnameye rağmen satış yapanlara cezai işlem uygulandığını söyledi.

Araç satışlarının oto galerilerde yapılması gerektiğinin altını çizen Turhan Candan, insanların araçlarını cadde üzerine park ederek araç camlarına yapıştırdıkları yazılarla satış yapılmasına müsaade etmeyeceklerini vurguladı. Candan, “Araçların satışları oto galerinde olmak zorunda. Araçlarını cadde ve sokaklara park ederek üzerine satılık yazısı yapılmasına Çorum Belediyesi olarak müsaade etmeyeceğiz. Sokakta araçlarını satmaya çalışanlar hakkında cezai işlem uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın araçlarını caddelere park ederek satış yapmaları nedeniyle ceza ile karşı karşıya kalabilirler”; dedi.