ÇORUM ÇİÇEKLERLE DONATILACAK

16 Nisan 2012 Pazartesi

Belediyemizin bu yıl çiçek dikimi için hedeflediği rakam 500 bin. Geçtiğimiz yıl 501 bin adet çiçek diken Çorum Belediyesi, bu yıl da Çorum`u rengarenk çiçeklerle donatacak.

Şehrin dört bir tarafındaki park yapım çalışmalarının yanı sıra çiçek dikim çalışmalarını da hız kesmeden sürdüren Çorum Belediyesi, Çorum`un güzelliği ve estetiğine yönelik, insan sağlığına da olumlu katkılar sağlayan yeşil alan ve çiçek dikim çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor.

“Yaptığımız insan odaklı hizmetlerle birlikte Çorum `Anadolu`nun parlayan yıldızı` haline geldi diyen Başkan Külcü, “Bahar mevsimi ile birlikte kavşaklara, refüjlere ve parklara rengarenk çiçekler dikiyoruz. İnsanı merkez alan, insan odaklı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir”; dedi.