Çorum Belediyesi, Ramazan Çadırı kurma çalışmalarını başlattı

30 Mayıs 2016 Pazartesi

Çorum Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmet verecek olan iftar çadırı için çalışmalara başladı.

Ramazan çadırının kurulumunu Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yaptığı açıklamada, Çorum Belediyesi`ninher yıl Ramazan ayında iftar çadırı kurduğnu ve çadırın bu sene de Çorum halkına hizmet vereceğini söyledi. Hazırlıkları devam eden çadırı ramazan ayına hazır hale getirdiklerini ifade eden Zeki Gül, “Belediyemiz, Ramazan Ayı`nın bereketini, hemşehrilerimizle birlikte paylaşmak ve şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bu vesile ile çadırda yemek vermek isteyen hayırsever hemşehrilerimiz bizimle irtibata geçebilirler. Şimdiden katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.”; dedi.

İftar Çadırı`nda her gün bin kişinin iftarını açabileceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bütün İslam Âlemi`nin Ramazan aynı tebrik etti.