18°C az bulutlu

18°C az bulutlu

Çorum Belediyesi Personel Alımı İçin Kura Çekimi Yaptı

31 Temmuz 2024 Çarşamba

Çorum Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek personel adaylarını belirlemek üzere noter huzurunda, canlı yayınla kura çekimi yapıldı.

Çorum Belediyesi personel alımlarını adil ve şeffaf bir ortamda gerçekleştiriyor. Beden işçisi, kamyon şoförü, özel güvenlik ve kasiyer alanında, personel alım ilanına başvuruda bulunan kişiler arasında canlı yayınla noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.

ÇOKİŞ internet sitesi üzerinden yapılan başvurularda 90 beden işçisi için 3.556 kişi, 15 kamyon şoförü için 466 kişi, 12 özel güvenlik için 1.557 kişi, 2 Halk-Et kasiyeri ilanı için de 323 kişi müracaatta bulunmuştu.  Başvuranlar arasından mülakata çağrılacak isimler noter tarafından çekilecek kura ile belirlendi.

Buhara Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan kura çekilişi Çorum Web TV Facebook ve Youtube sayfalarından canlı olarak yayınlandı.

Mülakata çağrılmaya hak kazanan listesine Çorum Belediyesi web sitesinde duyurular bölümünden veya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Foto Galeri