Çorum Belediyesi’nden Harezmi Eğitimi'ne destek

19 Nisan 2018 Perşembe

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilere Harezmi Eğitim Modeli hakkında bilgiler verildi.

İstanbul’un ardından Çorum’unda aralarında bulunduğu 14 ilde uygulamaya başlanılan Harezmi Eğitim Modeli Mimar Sinan İlkokulu’nda öğrencilere anlatıldı.

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan Çevre Mühendisleri Mesut Osman Turan ve Murat Dağ, Mimar Sinan İlkokulu’nda kurulan Harezmi sınıfında Atık Yağlar hakkında bilgiler verildi.

Mart 2018 tarihinden itibaren Mimar Sinan İlkokulu’nda uygulamaya başlanan Harezmi Eğitim Modelinin içeriğinde ileri düzeyde bilgisayar kullanımı,programlama,disiplinlerarası yaklaşım, oyun tasarımı ve robotik kodlama, bilgisayar bilimi öğretimini hedefleniyor. Mimar Sinan İlkokulunda uygulamaya başlanan Harezmi Eğitim Modelinde 33 öğrenci ve farklı branşlarda 6 öğretmen yer alıyor.

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden Çevre Mühendisleri Mesut Osman Turan ve Murat Dağ Harezmi sınıfında öğrencilerin atıklarla ilgili sorularına da yanıtverdiler.

Foto Galeri