Çorum Belediyesi’nden, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı anısına Şehitler Albümü

3 Aralık 2014 Çarşamba

Türk milleti için dönüm noktalarından birisi olan ve dünyanın en kanlı savaşlarından birisi olarak kabul edilen Çanakkale Savaşları`nın 100. Yılında Çorum Belediyesi, şehitler albümü çıkardı.

Daha önce iki kez baskılı yapılan Çorumlu Şehitler ve Şehitlik albümünün üçüncü baskısı da hazırlandı.

Çanakkale, Balkan, 1. Dünya, İstiklal, Kore ve Kıbrıs harekatında şehit olan Çorumlu şehitlerin isimleri ile birlikte güneydoğuda şehit olan Çorumlu şehit asker, polis ve öğretmenlerin de yer aldığı şehitlik albümünde 224 şehit asker, 25 şehit polis ve 1 şehit öğretmenin kaydı bulunuyor.