Çorum Belediyesi bölgenin en başarılısı

6 Kasım 2017 Pazartesi

AK Parti Yenel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Çorum Belediyesi ve ilçe belediyelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Mehmet Geldi, Çorum’dan gayet memnun ayrıldığını belirterek, “Merkez belediyesi başta olmak üzere tüm belediyelerimizi gayet başarılı bulduk. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ve tüm ilçe belediye başkanlarımızı başarılarından dolayı kutluyorum.” dedi.

MEHMET GELDİ ZİYARETİ DEĞERLENDİRDİ

Hafta sonu Çorum ziyaretinde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret eden Mehmet Geldi, burada meclis üyeleriyle de görüştü. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Tuzcu da ziyarette hazır bulundu. AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ı da ziyaret eden Mehmet Geldi, Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Taşkan’a Çorum ziyaretini değerlendirdi.

‘ÇORUMLA İLGİLİ OLUMSUZLUK YOK, BAŞARI VAR’

Bölge belediyelerinin projeleriyle ilgili birbirleriyle paylaşımda bulunup, tecrübe paylaşımını sağlamayı da hedeflediklerini aktaran Mehmet Geldi, Çorum ziyaretiyle ilgili şunları söyledi: “Benim bulunduğum hiç bir ortam ve toplantıda Çorum Belediyesi başta olmak üzere, hiç bir ilçe belediyesi için bir olumsuzluk söz konusu olmadı. İl belediyemizde zaten hiç bir problem yok bilakis başarı var,  ilçelerimiz de gayet başarılı. Bizim genel merkez olarak da şahsen de kanaatimiz bu yöndedir.

‘ÇORUM’DAN GAYET MEMNUN AYRILDIK’

Çorum’dan gayet memnun ayrıldık. Yaptığımız görüşmelerde hiç bir olumsuzluk yok bilakis performans raporlarını çok başarılı bulduk. Nüfusu 50 binin üzerinde olan belediyelerimiz için genel merkezimiz tarafından yaptırılan memnuniyet anketlerinde de Çorum Belediyesi başarısını ortaya koyuyor. Bu memnuniyetimizi de, anketlerin sonuçlarını da başkanlarımızla paylaşıp kendilerini kutladık.”

‘ÇORUM’UN BAŞARISI EN ÇOK BİZİ GURURLANDIRDI’

Öte yandan AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Tuzcu da, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, ziyaretten ve sonuçlarından duyduğu memnuniyeti aktararak, “Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mehmet Geldi’nin ilimizi ziyareti bizleri mutlu etti. Ziyaretin ardından da Çorum için “gayet başarılı” değerlendirmesi yapması, bizleri ayrıca gururlandırdı. Çorum’un başarılı sayılıp takdir görmesinden, Çorum AK Parti teşkilatında Yerel Yönetimler Başkanı olmanın yanı sıra ayrıca bir Çorumlu olarak da gurur duydum. Bu başarıya imza atan tüm belediye başkanlarımızı ve ekiplerini gönülden kutluyorum. Başarılı çalışmaların artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

MECLİS ÜYELERİ MUTLU

Ziyaretle ilgili duygularını ve memnuniyetini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Belediye Meclis Üyesi İsmail Akgöz de, ziyarete dair şu bilgileri paylaştı; “3 Kasım 2017 tarihinde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Geldi, belediyemizi ziyaret ederek hem Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü ile hem de biz Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek sohbet ettiler. Toplantıda AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Tuzcu abimiz de hazır bulundular. Başkanımız Sayın Mehmet Geldi, genel merkezimizin yerel yönetimlerle ilgili beklenti ve talimatlarını bizlere ilettiler. Aynı çerçevede Belediye Başkanımız’dan da yapılan çalışmalarla ilgili detaylı brifing alan sayın Mehmet Geldi, toplantı sonunda Genel Merkezimiz tarafından yapılan memnuniyet anketi sonuçlarını da bizlerle paylaştı. Bölge iller arasında en iyi anket sonuçlarına sahip olduğumuzu belirtip, başarılı çalışmalarımızdan dolayı tebrik ve teşekkür etti. Hizmetlerimizin Genel Merkezimizce de yakinen takip ve takdir ediliyor olması bizi son derece gururlandırdı. Birlikte çekildiğimiz fotoğrafın ardından, başta Belediye Başkanımız olmak üzere, bizlerle tek tek tokalaşarak şehirden ayrıldı. Bu da bize, bundan sonraki çalışmalarımız için ilave şevk ve motivasyon sağladı.”

Foto Galeri