Çorum Belediyesi, 13.500 öğrenciye tatil kitabı dağıtacak

6 Haziran 2014 Cuma

Çorum Belediyesi, 2009 yılından beri eğitim öğretim yılı sonunda yaptığı tatil kitabı dağıtımını bu yıl da gerçekleştirecek. 10 Haziran Salı günü saat 10.00`da TOKİ Şehit Şükrü Özyol İlkokulu, Yunus Emre İlkokulu ve 19 Mayıs İlkokulu`ndaki tatil kitabı dağıtımına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de katılacak.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, Çorum Belediyesi`nin gençlerin geleceğe daha donanımlı ve hazırlıklı olarak hazırlanmaları amacıyla çalışmalar yürüttüğünü, tatil kitabı dağıtımının da bu çalışmalardan birisi olduğunu söyledi. 2009 yerel seçimlerinden hemen sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün talimatı ile tatil kitabı dağıtımlarını gelenekselleştirdiklerini ifade eden Yabacıoğlu, “İlkokul 2., 3., 4. ve 5. sınıf öğrencilerine bu yıl da okuyan 13.500 öğrencimizin tamamına tatil kitabı hediye edeceğiz. Öğrencilerimizin yaz tatilinde de derslerinden uzak kalmamalarını arzu ediyoruz. Bu amaçla hazırladığımız tatil kitabı dağıtımını üç okulda gerçekleştireceğiz. Daha sonra Belediyemiz ekipleri tüm okullardaki dağıtım işlemini sürdürecek”; dedi.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, Çorum Belediyesi olarak eğitime verdikleri desteğin devam edeceğinin altını çizerek öğrencilerin iyi yetişebilmeleri ve ülkeye faydalı bireyler olabilmeleri amacıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarının altını çizdi