Çorum bayramda rengarenk olacak

10 Ekim 2013 Perşembe

Belediyemiz, Kurban Bayramı öncesi Çorum`u rengarenk çiçeklerle donatacak. Kent içindeki yeşil alanlara renk renk çiçeklerle ayrı bir hava katan Çorum Belediyesi şehrin birçok noktasında gerçekleştirilen mevsimlik çiçek dikim çalışmalarını sürdürüyor.

Kış sezonunda 300 bin çiçek dikmeyi hedefleyen Çorum Belediyesi, bayram öncesi 180 bin çiçeği dikmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`un Kurban Bayramı`nda rengarenk çiçeklerle donatılacağını ifade ederek “Kış şartlarına uygun mevsimlik çiçek dikim çalışmalarımız başta Gazi, İnönü Caddeleri, Yunus Emre Parkı, Piri Baba Parkı, Milönü Kavşağı, Abide Kavşağı, 23 Nisan Kavşağı ve Yazı Çarşı olmak üzere Çorum`un dört bir yanında devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi 180 bin çiçek toprakla buluşacak. Bayram sonrası da yine 120 bin çiçek daha dikmeyi hedefliyoruz”; dedi.