"Çorum, Anadolu'nun en gelişen ili"

2 Ağustos 2010 Pazartesi

Konya`nın merkez ilçelerinden Karatay İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri Çorum`a gelerek incelemelerde bulundular.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak Karadeniz turu düzenlediklerini ve bu kapsamda Çorum`a geldiklerini ifade ederek Çorum`un son yıllarda ciddi bir gelişme sağladığını gözlemlediklerini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül tarafından İkinci Bahar Lokantası`nda ağırlanan konuklara Çorum Leblebisi ikram edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Karatay Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerini Çorum`da ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.