31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

Çorum-Afşin “Kardeşlik Sergisi” açılacak

22 Şubat 2024 Perşembe

Çorum Belediyesi ve Afşin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı görsel sanatlar öğretmenleri ile öğrencilerinin katkılarıyla Çorum-Afşin “Kardeşlik Sergisi” açılacak.

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen büyük deprem felaketinin yıldönümü dolayısıyla Çorum’da kardeşlik sergisi açılacak. AHL Park AVM’de gerçekleşecek olan sergi 24 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’de açılacak ve iki gün boyunca açık kalacak.

Çorum Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı etkinlikte, Afşin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı görsel sanatlar öğretmenleri ile öğrenciler tarafından hazırlanan deprem konulu eserler sergilenecek.

Foto Galeri