ÇORUM’U 2023’E HAZIRLIYORUZ

24 Nisan 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın ortaya koyduğu 100. yıl hedefleri doğrultusunda AK Partili belediyeler olarak çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın yükünü hafifletmeyi amaçladıklarını belirten Külcü, Çorum Belediyesi olarak Çorum`u Cumhuriyetin 100. yılına hazırladıklarını ifade etti.

AK Parti Çorum İl Başkanlığının 4. Olağan Kongresinde konuşan Başkan Külcü, 11 yıl önce işbaşına gelen AK Parti iktidarının geçen süre zarfında Türkiye`yi başarıdan başarıya koşturduğunu dile getirdi. “AK Parti olarak 11 yıldır el ele, gönül gönüle Türkiye`yi aydınlık yarınlara taşımak için çalışıyoruz”; diyen Külcü, Çorum Belediyesi olarak Çorum`u Cumhuriyetin 100. yılına hazırlamak konusunda yoğun bir uğraş ve çaba verdiklerini kaydetti.

Göreve gelirken Çorum halkına verdikleri tüm sözlerin tamamını yerine getireceklerini anlatan Başkan Külcü, “Bizler bu yola çıkarken `siyasette ne aldanan, ne de aldatan olacağız` dedik. İnşallah Çorum`da da bunu başararak, verdiğimiz tüm söz ve vaatlerin tamamını görev süremizin sonuna kadar yerine getireceğiz”; dedi.