26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

ÇORUM’DA BELEDİYECİLİĞİN DESTANINI YAZIYORUZ

28 Kasım 2011 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti Mecitözü İlçe Başkanlığı seçimlerinde yaptığı konuşmada Çorum`da belediyeciliğini destanını yazdıklarını söyledi. Birçok belediyenin Çorum`a gelerek yaptıkları çalışmaları örnek aldığını söyleyen Başkan Külcü, “Bir kısmını gazetelerden, basınımızdan görüyor ve takip ediyorsunuz. Bir kısmı danışmanlık şeklinde gerçekleşiyor ve basına yansımıyor. Ülkemizin birçok yerinden belediyecilik çalışmalarımızı incelemek, örnek almak için ekipler geliyor, inceleme yapıyorlar. Gurur kaynağımız olan temizlik hizmetlerimiz, taksi duraklarımız, t ve s plaka uygulamamız, altyapı ve park çalışmalarımız, sebze halindeki düzenlemelerimiz şükürler olsun örnek alınmaya devam ediyor.”;dedi.

Hiç kimsenin kendilerini karakaşı ve kara gözü kendi çalışmalarını örnek almadığını vurgulayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi olarak ortaya koydukları performans ve Belediyecilik anlayışına getirdikleri yeniliklerin model olmaya devam edeceğini ifade etti. Külcü, “Parklardan yol çalışmalarına, yer altı çalışmalarından tutun aklınıza ne geliyorsa bunları 2`ye katladık. Önümüzdeki 2 yılda bizden önce 10 yılda yapılan çalışmaları bizler 2 yılda yapıp bitireceğiz. Yeni Sebze hali, terminali, kentparkı, düğün ve nikah sarayı, kültür merkezi vb gibi 27 ana yatırımımıza mart ayından itibaren kazmayı vuracağız.”; dedi.

Önümüzdeki günlerde 10 günde 15 günde bir temel atma törenimiz olacaktır. Sizleri de davet edeceğiz. Bu yapılacakların maliyeti 350 trilyon. Toplamda 500 trilyon yatırımı halkımızın hizmetine sunmuş olarak 5. Yılımızı tamamlayacağız. Biz bu başarıları gösterirken, “Öküz altında buzağı arayanlar; aradıklarını bulamayacaklar; kendi oyun ve oyuncaklarıyla ortada kalacaklardır.”; dedi.