Çorum,  2. Tanıtım Günlerine hazırlanıyor

Çorum, 2. Tanıtım Günlerine hazırlanıyor

23 Ekim 2013 Çarşamba

Çorum 14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında Ankara`da yapılacak olan 2.Tanıtım Günlerine hazırlanıyor.

Çorumlu Dernekler Federasyon Başkan Vekili Mehmet Çelikel ve Başkan Yardımcısı Mahmut Argun 2. Tanıtım Günleri hazırlıkları kapmasında Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ü ziyaret etti.

Çorumlu Dernekler Federasyon Başkan Vekili Mehmet Çelikel ziyarette yaptığı konuşmada “Şehrimizi en iyi şekilde tanıtmayı amaçladığımız 2. Tanıtım Günleri`nin başarılı geçmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. İlçelerimiz görüşmelerimiz devam ediyor. Sanayici ve iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz. Çorum Belediyesi her zaman bizlerin yanında. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`ye bizlere yaptığı katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz”; dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum`un tanıtımı için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti. Gül, ilki geçtiğimiz yıl yapılan Tanıtım Günlerinin Çorum`un tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu Kasım ayında yapılacak olan 2. Tanıtım Günleri`nde de Çorum`un en iyi şekilde tanıtılacağına inandığını vurguladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “2.Çorum Tanıtım günlerinin Çorum`a yakışır bir şekilde yapılması için merkezde Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi olarak çalışmalarımız devam ediyor. İlimizi tarih, kültür ve dini turizmini en güzel şekilde tanıtmak için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor”; diye konuştu.