31°C parçalı az bulutlu

31°C parçalı az bulutlu

ÇOKKSAM’IN YENİ DÖNEM KURSLARI BAŞLIYOR

8 Ekim 2012 Pazartesi

Belediyemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 2012-2013 eğitim öğretim dönemi için işbirliği anlaşması imzalandı.
Velipaşa Konağı`nda gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Mimar Sinan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oğuz İyibil katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, tören öncesi yaptığı konuşmada bayanların kabiliyetlerini ortaya çıkarmak istediklerini dile getirerek, “Kendisini geliştiren hanım profili bizim görmek istediğimiz bir profildir. Kurs çeşitliliğimizi ve branşları arttırabilmek için çalışacağız. Tüm hanım kardeşlerimizi kurslarımıza davet ediyorum”; dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin de bu tür faaliyetleri sayı ve nitelik olarak arttırmayı hedeflediklerini belirterek “Eğitim faaliyetlerinin bayanlarımızın kişisel gelişiminde önemli yer alacağını düşünüyorum”; dedi.