ÇOKKSAM’IN SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin 3. Sanat Sergisi açıldı.

Serginin açılışına AK Parti Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Vali Nurullah Çakır`ın eşi Cemile Çakır, Tokat Valisi Şerif Yılmaz`ın eşi Hilal Yılmaz, Amasya Valisi Abdil Celil Öz`ün eşi Rukiye Öz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, bazı daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kadın Kültür Sanat Merkezi`nin hizmet verdiği Velipaşa Konağı bahçesinde düzenlenen açılışta bir konuşma yapan Merkez Müdürü Nuran Hakyemez, Merkez`in kuruluşu üzerinden henüz 16 ay geçmesine karşın 3.sanat sergisini açtıklarını belirterek, sürekli desteklerini gördükleri Vali ve Belediye Başkanı ile eşlerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada sosyal belediyecilik anlamında yapılan çalışmaların belediyeleri birbirinden ayıran özellikler olduğunu kaydetti.

Kadınlara verdikleri değerin gözle görülür olduğuna dikkat çeken Külcü, çok yakın bir zamanda mahallelere kadınların kendilerini yetiştirebileceği sosyal mekanlar oluşturulacaklarını dile getirdi.

Ebru, çini işlemeciliği, örme bebek, kabartma resim, perspektif gibi çeşitli kurslarda kursiyerlerin ürettiği ürünlerin hem konak hem de bahçede yer aldığı sergi, konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verilerek açıldı.