20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

ÇOKKSAM 1 YAŞINDA

19 Mart 2012 Pazartesi

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi 1. kuruluş yıldönümünü düzenlenen bir etkinlikle kutladı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın eşi Mine Bozdağ, Vali Nurullah Çakır`ın eşi Cemile Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, Çorum Milletvekili Salim Uslu`nun eşi Nejla Uslu, Ak Parti Kilis, Samsun, Gaziantep, Siirt, Ağrı, Van, Karaman, Afyon milletvekillerinin eşleri, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez ile çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen program oldukça coşkulu geçti.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nurhan Hakyemez kadınların donanımlı, özgüveni yüksek, kendilerini ifade edebilen ve sürekli kendini geliştiren bireyler olabilmelerine yönelik faaliyetler düzenleyen merkezde bir yıl içerisinde açılan 19 kursa 757 kişinin katıldığını, Aile Eğitim Merkezi olarak 384 kadına danışmanlık hizmeti sunduklarını ve bu yönde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü de merkezin Çorum`daki kadınların sosyal ve kültürel etkinliklerde bir araya gelmesini sağladıklarını vurguladı. Bir yıl önce kurulan merkezin etkinliklerle kadınların buluşma noktası haline geldiğini belirten Hatice Külcü, “Toplumun yarısını oluşturan kadınlarımızın hayata daha güçlü bir aktör olarak katılmalarını sağlamak için yola çıktık. Bugün gelinen noktadan oldukça mutluyuz. Dolu dolu bir yılı geride bırakıyoruz. Yakın bir zamanda bu merkezden yürütülen çalışmalarımızı yeni yapılacak 5 Kadın Kültür Merkezi ile 6 merkeze daha yayacağız.”;dedi.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin logo yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verildiği program sergi, musiki konseri ile devam etti. Program pasta kesilmesi ile sona erdi.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından açılan kurslarda üretilen el iş göz nuru eserler sergilendi.

Sergide ayrıca `Logomu İşliyorum` yarışmasına katılan eserlerde sergilendi. Sergi açılışının ardından misafirler sergiyi gezerken bazı milletvekili eşleri eserleri satın aldıkları dikkat çekti.

Hatice Külcü, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın eşi Mine Bozdağ`a broş hediye etti.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin 1. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yaş pasta kesildi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın eşi Mine Bozdağ, Çorum Valisi Nurullah Çakır’ın eşi Cemile Çakır, Çorum milletvekili Salim Uslu`nun eşi Nejla Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü tarafından kuruluş pastası kesildi.