ÇOKİŞ, yeni yerinde hizmet vermeye başladı

20 Aralık 2021 Pazartesi

Belediyemiz tarafından istihdama katkı sunmak amacıyla kurulan ÇOKİŞ birimi Kadeş Barış Meydanında hizmet vermeye başladı.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcımız Lemzi Çöplü ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürümüz ÇOKİŞ’in Kadeş Barış Meydanındaki yeni yerini ziyaret etti.

İstihdamı artıracak projelere önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “2020 yılında kurduğumuz Çorum Belediyesi Kariyer ve İş Merkezi (ÇOKİŞ) birimimiz sayesinde çok sayıda hemşehrimiz iş imkanı buldu. Çorum’umuzun ekonomisine katkı sağlayan firmaları kalifiye personelle buluşturduk. ÇOKİŞ, bu anlamda önemli bir görevi üstlendi. ÇOKİŞ birimimiz yeni yerinde İşveren ile iş arayanları daha rahat ve kolay ulaşılabilir bir ortamda buluşturacak.” diye konuştu.

Aşgın, ÇOKİŞ’in kurulduğu günden beri 1.151 kişiye 288 firmada istihdam sunduğunu vurgulayarak cokis.corum.bel.tr adresinde 54 aktif iş ilanının mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

Foto Galeri

ÇOKİŞ, yeni yerinde hizmet vermeye başladı ÇOKİŞ, yeni yerinde hizmet vermeye başladı ÇOKİŞ, yeni yerinde hizmet vermeye başladı ÇOKİŞ, yeni yerinde hizmet vermeye başladı