30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

ÇOKİŞ faaliyetlerini Kadeş Barış Meydanı’nda yürütecek

29 Temmuz 2021 Perşembe

Belediyemiz tarafından geçtiğimiz yıl faaliyete geçen ÇOKİŞ yakında yeni yerinde faaliyetlerini sürdürecek.

Belediyemiz tarafından istihdama katkı sağlamak amacıyla kurulan ÇOKİŞ (Çorum Belediyesi Kariyer ve İş Merkezi) şimdiye kadar 874 kişiyi iş sahibi yaptı. İşveren ile iş arayanın ortak noktası ÇOKİŞ, Kadeş Barış Meydanı’nda yapılan çalışmalar sona erdiğinde çalışmalarını artık buradan yürütecek.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek “İşveren ile iş arayanların rahat ve ferah bir ortamda işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için Kadeş Barış Meydanında bulunan hizmet binamızın bir bölümünü ÇOKİŞ’e tahsis ettik. Hazırlıklarda son aşamaya gelen binamız bittiğinde ÇOKİŞ yeni yerinde faaliyetlerini sürdürecek” dedi.

Foto Galeri