Çocukların buz pateni ve bowling coşkusu

29 Mayıs 2017 Pazartesi

“Uygarlığın Yüzünde Kültür ve Sanat Buluşmaları” projesi kapsamında çocuklar belediyemiz Buhara Kültür Merkezi’nde bowling ve buz pateni ile buluştu.

Belediyemiz ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı programa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İbrahim Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdür Vekili Sümeyra Şengül ve çocuklar katıldı. Çocuklarla pasta kesimi ile başlayan etkinlik, buz pateni ve bowling ile devam etti. Programa katılan çocuklar ilk defa da bowling oynamanın ve buz pateni yapmanın sevincini yaşadı. Proje kapsamında çocuklarda tarih bilinci oluşturmak için 29 okuldan yaklaşık 1.200 öğrenci Alacahöyük, Boğazkale’yi gezdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan yaptığı konuşmada, 2017 yılında şehrimizde kültür ve turizm alanında önemli çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Projelerimizi diğer kurumlarımızla birlikte ortaklaşa yürütüyoruz. Desteklerinden dolayı Çorum Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum dedi.

Belediyemiz Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ise, Çorum Belediyesi olarak gençlere yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte şehrimiz için önemli hizmetler yapıyoruz. Şehrimizin değişik noktalarında bulunan gençlik merkezlerimizde gençlerimizi en güzel şekilde yetiştirmek için büyük gayret gösteriyoruz diye konuştu.