Çocukların bayram şekeri Başkan Külcü’den

21 Ekim 2013 Pazartesi

Belediyemiz, Kurban Bayramı`nda çocukları unutmadı. Çocuklar, Hürriyet Parkı yanında Belediye tarafından kurulan Şeker panosunda bayram hediyeleri olan şekerleri aldı. Belediye 7 bin lolipop, bayramda çocuklara dağıtıldı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hürriyet Parkı`na gelerek çocukların sevincine ortak oldu, bayramlarını kutladı. Külcü, çocuklarla şeker panosu önünde hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bayramların tüm insanlarda olduğu gibi çocuklar için de ayrı bir öneminin olduğuna dikkat çekerek çocukların bayramlarda daha fazla sosyalleşme imkanı bulduğunu belirtti.

Milli ve manevi değerlerin bayramlarda kazanıldığına dikkat çeken Başkan Külcü, “Çocuklar, bayramlarda paylaşmayı öğreniyor. Özellikle kurban bayramlarında kesilen kurban etlerinin dağıtılması çocukların paylaşım duygularını geliştiriyor, yapılan yardımlar çocukların zihinlerinde yer ediyor. Bizler de Çorum Belediyesi olarak çocuklarımızdaki paylaşma duygularını güçlendireceğine inandığımız şeker dağıtımını gerçekleştirdik. Çocuklar, Hürriyet Parkı içerisinde oluşturduğumuz şeker standına akın etti. Kendileri için hazırladığımız şeker panosundan şekerlerini aldı”; dedi.

Çocukların şeker sevincine ortak olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye, Belediye`nin dağıttığı şekerlerden almak isteyen çocuklar ve aileleri teşekkür etti. Kurban Bayramı nedeniyle Çorum`a gelen vatandaşlar da Belediye`nin çocuklar için hazırlattığı bu ilginç manzara karşısında hatıra fotoğrafı çektirdiler.