ÇOCUKLARIMIZ MUTLU, BAYRAMLARI KUTLU

25 Nisan 2012 Çarşamba

Belediyemiz tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 21-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “23 Nisan Çocuk Şenliği”;nde çocuklar bayramlarını doyasıya kutladılar. Çocukların gönüllerince eğlendiği coşkulu eğlenceye Başkan Külcü de ortak oldu.

23 Nisan törenleri sonrası Kültür Park`ta eğlenen çocukları ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eğlence stantlarındaki yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verdi. Eğlence alanını dolduran yüzlerce çocuk da Başkan Külcü`ye sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Külcü de çocukların bu sevgilerini karşılıksız bırakmadı.

Tırmanma Duvarı, Oyun Parkurları, Sumo Güreşçileri, Şişme Basket Parkuru, Şut Becerisi adlı oyun yerlerini gezen Külcü, burada çocuklarla birlikte basket attı, sumo güreşi yapan çocukları izledi ve futbolu iyi oynadığını şut becerisi adlı oyunda attığı şut ile futbol topunu çemberden geçirerek gösterdi.

Belediyemiz tarafından “23 Nisan Çocuk Şenliği”;nde yarışmalarda dereceye girenlere Başkan Külcü ödül verdi. Katılan tüm çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker, balon, şapka ve top hediye edildiği şenlikte Başkan Külcü, basket atmada, şut becerisinde, sumo güreşlerinde ve diğer yarışmalarda dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kültür Park`ta kurulan eğlence alanlarına çocukların ilgisi hayli yoğun oldu. Çocukları eğlence alanında ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye, çocuklar sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Külcü`yle fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarışan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda kendilerini unutmayan Başkan Amcalarına teşekkür ettiler.

Başkan Külcü de çocukların kendisine gösterdikleri sevgili seline çocuklarla fotoğraf çekinerek karşılık verdi.