31°C parçalı bulutlu

31°C parçalı bulutlu

Çocuklardan anneler günü programı

13 Mayıs 2019 Pazartesi

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, eşi Feyza Aşgın’la birlikte Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen anneler günü etkinliğine katıldı.

Öğrencilerin anne temalı şiir ve danslarını sergiledikleri etkinlikte konuşan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Ben karşılıksız sevmeyi annemden öğrendim. Anne koşulsuz sevginin adıdır. Sorsalar en çok kimi seviyorsunuz diye buradaki herkes annesini der. Ben de en çok annemi seviyorum. Bu güzel program vesilesiyle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Programın akabinde Başkan Aşgın, eşi Feyza Aşgın’la birlikte etkinliğe katılan annelerin anneler gününü tebrik edip gül dağıttı. Ardından Başkan Aşgın ve eşi anne sevgisini şarkılarla ve danslarla ifade eden çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Foto Galeri