20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Çocuklar Şakacı Hoca Nasreddin’le doyasıya eğlendi

18 Kasım 2015 Çarşamba

Fıkraları ve özlü anlatımı ile insanları bir yandan güldürürken bir yandan da düşündüren Nasrettin Hoca fıkralarının tiyatro uyarlaması “Şakacı Hoca Nasreddin”; oyunu iki seansla çocukların beğenisini kazındı.

“Şakacı Hoca Nasreddin”;oyununun çocuklar için eğlendirici ve öğretici bir tiyatro olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül,”;Bu oyun özellikle çocuklara hitap eden bir oyun. Çocuklar tiyatroyu izlerken çok keyifli anlar yaşadı. Biz de çocuklarımızın ve hemşerilerimizin yüzündeki bu gülümsemeyi gördükçe mutlu oluyoruz.Belediyemiz önümüzdeki aylar içerisinde, konser, şiir dinletisi, tiyatro ve stand-up gösterileri gibi birçok etkinlik düzenleyecek. Hemşehrilerimizi kültür- sanat ve eğlence adına dolu dolu bir kış bekliyor. Herkesi bu etkinliklere katılmaya davet ediyorum.”; dedi.

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile 5 Taş Çocuk Tiyatrosu`nun Devlet Tiyatro Salonu`nda sergilediği oyunu çocuklar ücretsiz olarak izledi.

Oyunun sonunda Çorum Belediyesi tarafından tüm çocuklara çikolata ikram edildi.