Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler

25 Nisan 2022 Pazartesi

Belediyemiz, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Millet Bahçesini çocuklar için şenlik alanına çevirdi. Birbirinden güzel etkinliklerin düzenlendiği şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ve şenlikler düzenleyen Çorum Belediyesi, 23 Nisan’da da minikleri unutmadı. Millet Bahçesinde yapılan şenlikte jimnastik alanları, boyama, oyun alanları, zorlu parkurlar, palyaço, gösteriler ve çeşitli ikramlarla minikler 23 Nisan’ı doya doya yaşadı. Gazi Mustafa Kemal’in çocuklara armağan ettiği TBMM’nin açıldığı gün olan 23 Nisan’ı bayramın sahibi çocukların doyasıya yaşaması için birbirinden güzel etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Ramazan Ayında yavrularımızın gönüllerince eğlenmesi için “Handa Ramazan” Etkinliği düzenledik. Cuma ve Cumartesi akşamları bu etkinliğimiz çocuk eğlenceleri ile başlıyor. Yine Millet Bahçemizde birbirinden güzel etkinliklerde eğlenen yavrularımıza çeşitli ikramlarda bulunduk. Doyasıya eğlendiler. Onların mutluluklarını gördükçe biz de mutlu olduk.” diye konuştu.

Başkan Aşgın, pandemi sürecinin sonunda nihayet çocukların gönüllerince eğlenebildiği bir 23 Nisan kutladıklarını ifade ederek tüm çocukların 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik etti, dünya barışına ve çocukların mutluluğuna vesile olmasını diledi.

Foto Galeri

Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler Çocuklar, Millet Bahçesinde gönüllerince eğlendiler