Çocuklar, Midilli atlarla gezecek

12 Ağustos 2014 Salı

Belediyemiz, Türkiye Jokey Kulübü ile birlikte sosyal sorumluluk ve eğlence projesi olan Ponny Club Aktiviteleri çerçevesinde, Çorumlu çocukları midilli atlarla buluşturacak.

Proje kapsamında, 15-16 Ağustos tarihlerinde Kültür Park`ta 16.00-20.00 saatleri arasında çocuklar pony (midilli) atlarla gezdirilecek. Atlara binen çocuklara daha sonra boyama kitabı hediye edilecek.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi`nin her yaştan ve her kesimden insana hizmet ettiğini, sosyal belediyecilik anlayışı gereği çocuklara, gençlere, hanımlara, öğrencilere ve yaşlılara yönelik çalışmalarının devam eteğini dile getirdi. Türkiye Jokey Kulübü ile birlikte 15-16 Ağustos tarihlerinde çocuklarımızın hem eğlenmeleri hem de hayvan sevgisi kazanmaları amacıyla böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Tüm çocuklarımız, etkinliğimizden ücretsiz olarak faydalanabilir. Çocuklarımızı ponny atlara binmeye davet ediyorum”; dedi.