Çocuklar gönüllerince eğlendi

24 Nisan 2015 Cuma

Belediyemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda çocukların doyasıya eğlendiği farklı etkinlikler düzenledi. Etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Dün başlayan, bugün ve yarın da devam edecek olan etkinliklerde çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriliyor. Belediye Gençlik Merkezlerinde, Kültürpark`ta ve Devlet Tiyatro Salonu`nda devam eden etkinliklere çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Havanın soğuk olmasına rağmen Kültürpark`taki etkinliklere, Gençlik Merkezleri ve Devlet Tiyatro Salonu`ndaki gösterilere ilgi çok yoğun oldu.

Balonların Efendisi, çocukları mest etti

Özellikle uzun balonları kullanarak görsel şölene dönüştüren, balonlardan her türlü şekli yapabilen Balonların Efendisi olarak anılan Mehmet Mahmut Erdem, Devlet Tiyatro Salonu`nu dolduran yüzlerce çocuğa keyifli bir gösteri sundu.

Gösteri öncesi yaptığı konuşmada kendisinin de Çorumlu olduğunu söyleyen Mehmet Mahmut Erdem, balon katlama sanatı hakkında kısa bir bilgi verdi. Balondan yaptığı figürleri salonda bulunan çocuklara hediye eden Erdem, gösterisinin sonunda çocuklar tarafından coşkuyla alkışlandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, gösteri sonunda Mehmet Mahmut Erdem`e gösterisi nedeniyle teşekkür etti.

Gençlik Merkezleri doldu taştı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri de hayli yoğun bir gün yaşadı.

Çocukların akınına uğrayan gençlik merkezlerinde çocuklara özel etkinlikler gerçekleştirildi. Duvar boyama, halat çekme, Hacivat karagöz orta oyunu ve kendileri için düzenlenen birçok farklı etkinlikte gönüllerince eğlenen gençler kendilerine sunulan imkanlar nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Kültürpark`ta eğlenceler 25 Nisan`a kadar devam edecek

Belediyemiz tarafından 23 Nisan nedeniyle Kültür Park`ta kurulan “Eğlence Parkı”;ndakieğlencelere çocuklar soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gösterdi.

25 Nisan`a kadar açık kalacak olan Eğlence Parkı`na gelen çocuklara Çorum Belediyesi tarafından sürpriz hediyeler de veriliyor. Çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramında da bulunuluyor.

Belediye Başkanı Yardımcısı Zeki Gül, tüm çocukları Belediye tarafından düzenlenecek olan 23 Nisan etkinliklerine davet etti.