27°C kapalı

27°C kapalı

Çocuklar doyasıya eğlendi

27 Ocak 2023 Cuma

Çorum Belediyesi, sömestr tatiline giren öğrenciler için düzenlediği “Çocuk Şenliği” etkinlikleri AHL’ Park’ta başladı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliklerde çocuklar doyasıya eğleniyor.

Çorum Belediyesi çocukları unutmuyor. Sömestr tatili, Çorum Belediyesi’nin düzenlediği “Çocuk Şenliği” etkinlikleriyle dolu dolu geçiyor. AHL Park’ta üç gün boyunca gerçekleşecek olan “Çocuk Şenliği” etkinlikleri başladı. Dolu dolu geçen etkinliler kapsamında; yarışmalar, resim atölyesi, astronomi atölyesi, robotik kodlama atölyesi, palyaço, taş baskı etkinliği, akıl oyunları etkinlikleri, satranç ve yüz boyama faaliyetleri yapılıyor. Yoğun ilgi gören etkinliklerde doyasıya eğlenen çocuklar, şenliğin tadını çıkarttılar.

Çocuk şenliği etkinlikleri AHL Park Alışveriş Merkezi’nde pazar gününe kadar 15.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çocukların doyasıya eğleneceği şenliklere tüm çocukları davet etti.

Foto Galeri