Çocuklar Belediyemizin etkinlikleriyle doyasıya eğlendi

27 Nisan 2015 Pazartesi

Belediyemiz tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kültür Park’ta “23 Nisan Çocuk Şenliği” gerçekleştirildi.

23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan çocuklar, Belediye tarafından kurulan tırmanma duvarı, tramplen, şişme su havuzundan oluşan oyun parkurlarında gönüllerince eğlenirken, çizgi film kahramanlarından oluşan palyaçolarla oynadı. Bir birinden güzel yarışmaların düzenlendiği şenlikte çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Balonların Efendisi, Kültür Park’ta çocuklarla buluştu

Balonların Efendisi olarak anılan Mehmet Mahmut Erdem, bu kez de Kültür Park’ta çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Özellikle uzun balonları kullanarak şovunu görsel şölene dönüştüren, balonlardan her türlü şekli yapabilen Mehmet Mahmut Erdem kendisinde Çorumlu olduğunu ifade ederek balonlardan yaptığı figürleri kura ile etkinliğe katılan çocuklara hediye etti.

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, alanda eğlenceye katılan tüm çocuklara mısır ve pamuk şeker ikram edildi.