29°C kapalı

29°C kapalı

ÇOCUKLAR BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA

25 Nisan 2011 Pazartesi

Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu öğrenci ve idarecileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ettiler.

Ziyarete Okul Müdürü Mustafa Hekim, Öğretmen Nurcan Koparan ile öğrenciler Emine Ceren Külekçi, Ecenur Tüfekçi ve Sevim Macar katıldı. Başkanlık makamına ise temsili olarak Emine Ceren Külekçi oturdu.

Son yıllardan kentin değişim ve dönüşümünü izlediklerini ifade eden Külekçi, “Bu çalışmalar yapılırken de çocuklar unutulmuyor. Biz de Ertuğrul Gazi İlköğretim Okul bahçesinde örnek bir bahçe düzenlemesi yapılmasını istiyoruz”; dedi.

Küleçi, daha sonra Belediye Park Bahçeler Birimi`ni arayarak okul bahçesinde örnek bir düzenleme yapılması talimatını verdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise ziyarette yaptığı konuşmada dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan bir bayramı kutladıklarını ifade ederek, “Demokrasiyle yönetimi genlerimizde taşıyan bir milletiz. Genç bir Cumhuriyet, köklü bir milletin fertleri ve büyük hedefleri olan bir milletiz. 2023 yılı hedeflerimiz var. Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer almak için çalışıyoruz”; diye konuştu.

Ziyarette Başkan Külcü öğrencilere çeşitli hediyeler de takdim etti.