ÇOCUK ŞENLİĞİ DOLU DOLU GEÇİYOR

23 Nisan 2012 Pazartesi

Belediyemiz tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen ve 3 gün süren ’23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar bayramlarını doyasıya kutladılar.

21-23 Nisan tarihleri arasında Kültür Park`ta 10.00-17.00 saatleri arasında kurulan eğlence alanlarında çocuklara eğlenme fırsatı veren Belediye düzenlediği etkinliklerle çocuklara hoş dakikalar yaşatıyor.

Kültür Parkı dolduran çocuklara, Animasyon ve Yarışmalar, Hacivat Karagöz Gösterileri, Tırmanma Duvarı, DJ Müzik Dinletisi, Oyun Parkurları, Sumo Güreşçileri, Şişme Basket Parkuru, Şut Becerisi, Çocuk Oyun Grubu ve Üç Kafadarlar adlı çocuk tiyatrosu gösterimi yapılıyor.

Oyun parkurlarında gönüllerince oyun oynayan çocuklar düzenlenen yarışmalarda da becerilerini sererken, yarışmaya katılan çocuklarda çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren ’23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan tüm çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker, balon, şapka ve top hediye edildi.

Şenlik nedeniyle düzenlenen yarışmalara katılan çocuklara ise özel hediyeler veriliyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, yarışmaya katılan çocuklara hediyelerini verirken, çocuklarda hem yarışmanın tadını çıkartıyorlar, hem de başarıları karşısında ödül alıyorlar.

Kültür Park`ta kurulan eğlence alanlarına çocukların ilgisi yoğun oluyor. Belediyenin düzenlediği eğlence dolu şenliğe çocuklar katılırken, çocuklarla birlikte velilerde düzenlenen etkinlikteki programlar da eğlenme fırsatı buluyorlar.

Belediye 23 Nisan Çocuk şenliğinin son gününde (Pazartesi) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ardından saat 11.00`dan itibaren Hürrüyet Parkının önünden otobüslerle fuar alanına taşınacak.

Şenliğe katılmak isteyen çocuklar için tahsis edilen otobüsler çocukları şenlik alanına götürüp, sonrada geri getirecekler.

Nijerya`dan Çorum`a misafir olarak gelen Süleyman Atakuama ile kız kardeşi Ayşe Atakuama Belediye`nin düzenlediği 23 Nisan Şenliklerine katıldılar.

Şenlikte diğer çocuklarla birlikte ğelenen 2 Nijeryalı Çocuğa ilgi yoğun oldu. Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ile şenlik alanına gelen iki kardeş gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.