21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

CİLT BAKIMI SEMİNERİ YAPILDI

2 Aralık 2011 Cuma

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde haftalık yapılan seminerlerin bu haftaki konusu kışa yönelik cilt bakımı idi.

Cilt bakım uzmanı Gülşen Kayır tarafından verilen seminerde kış mevsiminde cilt tiplerine göre ayrı ayrı öneri ve tavsiyelerde bulunuldu. Gülşen Kayır, cildimizi soğuk havalara karşı koruma yöntemlerini de anlattı. Kayır, ayrıca halk arasında yanlış bilinen uygulamalar ve düzeltme yolları da konusunda da seminere katılan bayanlara bilgiler verdi. Seminer sonunda cilt bakımı ile ilgili sorulara yanıt verdi.