21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

ÇİFTLER BİRBİRİNİ ANLAMALI

30 Ocak 2012 Pazartesi

Belediyemiz Aile Eğitim Merkezi`nin “Ailemi Kuruyorum”; adlı eğitim programı tüm hızıyla devam ediyor.

Eğitim Programının bu haftaki konuğu Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman oldu. Ağırman, eşler arası insani ilişki, ailelerin iletişimleri ve bunun aile mutluluğunda önemi konulu bir konferans verdi. Ailelerin ekonomik şartlar nedeniyle mutlu olamadıklarını ifade eden Ağırman, mutlu aile olmanın başlıca yolunun eşler arasında sevgi ve saygı olduğunu belirtti ve yeni evlenen çiftlerin insani ilişkilerdeki durumlarına dikkat çekti.

Ailelerin ekonomik şartlar nedeniyle mutlu olamadıklarını ifade eden Musatafa Ağırman, mutlu aile olmanın başlıca yolunun eşler arasında sevgi ve saygı olduğunu belirterek, yeni evlenen çiftlerin insani ilişkilerdeki durumlarına dikkat çekti. Kadınının erkeğe erkeğin ise kadına muhtaç olduğunu belirten Ağırman, “İnsanlar tıpkı Hz. Adem gibi cennette bile eşlerini yanında görmek ister”; dedi.
Belediye Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen konferansa Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Özyılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.