CHP'den Külcü'ye ziyaret

18 Şubat 2015 Çarşamba

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Gürsel Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, nazik ziyaretlerinden dolayı Yıldırım ve beraberindekilere teşekkür ettiğini kaydetti. Külcü, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım`ın siyaseti germeyecek yüksek tansiyonlu tartışmalar oluşturmayacak ve Çorum`un ortak paydadaki değerlerinin peşinde koşacak bir yapıda olduğunu söyledi. Gürsel Yıldırım`ın Çorum siyaseti için bir şans olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çorum hepimizin ve birlikte yaşadığımız tek toprak parçası da burasıdır. Bizim belediye başkanı olarak elbette sorumluluğumuz daha fazladır. O konuda biz de üzerimize düşen hassasiyeti fazlasıyla yerine getirip 14 mahallemizin hepsinde arzulanan, beklenen, ihtiyaç hissedilen hizmetler nelerse onları bir an önce yapıp yerine getiriyoruz.”; dedi.

CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım de yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye başarılar diledi. Yıldırım, “Çorum`u ayrıştırmadan germeden birlikte kardeşlik içerisinde paylaşamayacağımız hiçbir şey yok. Hep birlikte bu güzel ülkemizde, şehrimizde yaşıyoruz. İnşallah daha güzel günler göreceğiz. Bu vesileyle ilk ziyaretimizi sizlere gerçekleştirmiş olduk.”; diye konuştu.