Ceza Konseri erteledi

16 Mayıs 2014 Cuma

Belediyemiz, 19 Mayıs Pazartesi günü Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılacak olan Ceza konserini, Manisa`nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası nedeniyle 22 Haziran 2014 tarihine erteledi.

Belediyemiz tarafından Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu önünde yapılması planlanan Ceza konserinin 22 Haziran 2014 tarihine ertelenmesi hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü “Soma’daki maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçimiz hayatını kaybetti. Yine çok sayıda işçimiz de maden ocağında mahsur kaldığı bir günde 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlemeyi planladığımız Ceza konserini 22 Haziran 2014 tarihine ertelemiş bulunuyoruz. Milletimize büyük üzüntü veren Soma’daki müessif kazada vefat eden madencilerimize ve hemşehrilerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, ailelerine de Allah`tan sabır niyaz ediyorum. Maden kazasında mahsur kalanların bir an önce kurtarılması niyazıyla milletimize yürekten başsağlığı diliyorum. Allah, milletimizi ve ülkemizi daha büyük musibetlerden ve sıkıntılardan korusun.” dedi.