33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler

6 Eylül 2021 Pazartesi

Belediyemizin Tarihi Kent Meydanı projesi kapsamında başlattığı Cephe Sağlıklaştırması projesini inceleyen AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın çalışmaları yerinde inceleyip bilgiler aldılar.

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, şehre gelen turistlerin ve ziyaretçilerin en çok ziyaret ettiği mekânlardan birisinin Saat Kulesi çevresi olduğunu belirterek, burada yapılan cephe sağlıklaştırması çalışması tarihi, kültürel ve turistik açıdan önemli olduğunu belirtti. Milletvekili Ceylan ‘’ Saat Kulesi Çorumumuzun en önemli yapılardan bir tanesi. Şehir dışından gelen ziyaretçiler ve turistlerin en uğrak noktası. Saat Kulesi çevresindeki esnafımızın da dükkânlarını yenileyip, tarihe uygun, ticaretin canlanması ve turistlerin ilgisini çekmesi adına yapılan bu proje çok önemli. Belediye Başkanımıza bu projeyi hayata geçirdiği için teşekkür ediyorum. Çorum için hep birlikte çalışıyoruz ‘’ dedi. Tamamlandığında Çorum’a uygun bir cadde olacağını belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ‘’ Projemiz tamamlandığında, Saat Kulesi çevresi tarihine uygun bir meydana kavuşmuş olacak. Buradaki fiziki yapının iyileşmesiyle ticaretin canlanmasını, istihdamın artmasını amaçlıyoruz. İnşallah en kısa sürede burayı tamamlamak istiyoruz. Esnafımızı da en az rahatsız edecek şekilde bir çalışma yürütüyoruz. Vekilimiz ile buradaki çalışmaları inceleyerek bilgiler aldık. Ortak paydamız Çorum için durmak bilmeden hep birlikte çalışıyoruz ‘’ dedi.

Foto Galeri

Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler Ceylan ve Aşgın, Cephe Sağlıklaştırması projesini incelediler