Çevreyolu kavşaklarına kesintisiz güç kaynağı

19 Ağustos 2014 Salı

Belediyemiz, Çevreyolu`ndaki kavşaklara kesintisiz güç kaynağı yerleştirdi.Bu uygulama ile elektrik kesintisinde trafik ışıkları sönmeyecek, olası kazaların önüne geçilmiş olacak.

Akıllı kavşaklara montajı yapılan kesintisiz güç kaynakları ilk olarak şehir içi trafiğin rahatlatılması amacıyla hayata geçirilmişti. Son derece etkin bir sonuç alan belediye yetkileri uygulama alanını genişletti.Çevreyolundaki kavşaklara da kesintisiz güç kaynağının montajı yapıldı.Olası bir elektrik kesintisinde kesintisiz güç kaynakları, 4 saat boyunca aralıksız çalışarak trafik kaosunun yaşanmasına engel olacak.

Trafikteki vatandaşlar bu uygulamadan memnun kalırken, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ise belediyenin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini söyleyerek, “Kesintisiz güç kaynağı uygulaması sinyalizasyon lambaları bulunan kavşaklarda yaygınlaştırılacak” dedi.