ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRÜ’NDEN KÜLCÜ’YE ZİYARET

12 Haziran 2012 Salı

Çorum Çevre ve Şehircilik Müdürü Seyit Ahmet Sancak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü`nde gerçekleştirilen etkinliklere verdiği destek nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye plaket takdim eden Sancak, “5 Haziran Çevre Günü`nde temiz bir çevre için çıktığımız yolda Belediye`nin önemli desteklerini gördük”; dedi. Müdürlük olarak toplumda çevre bilincinin aşılanması için çaba gösterdiklerini ifade eden Sancak, çevreyi kirletenlere yönelik çok ciddi cezalar kestiklerini ancak bunun bir çözüm olmadığını ifade ederek, “Temiz bir çevre için bireylere çevre eğitiminin verilmesi gerekiyor. Biz de bunun için çaba gösteriyoruz”; şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birçok alanda ortak çalışma yaptıklarını belirterek, “İmar düzenlemesinden çevreye kadar birçok konuda ortak çalışmalarımızın olduğu bir müdürlük. Bu nedenle sizlerin çalışmalarını her zaman önemsiyoruz”; dedi.