32°C az bulutlu

32°C az bulutlu

ÇESOB'dan Başkan Külcü'ye Ahilik daveti

8 Mayıs 2015 Cuma

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, 13-15 Mayıs’ta düzenleyecekleri 28. Ahilik Haftası Kutlama etkinliklerine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü davet etti.

ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür ile birlikte Başkan Külcü’yü makamında ziyaret eden Kılıç, ÇESOB`un her yıl Ahilik Haftası kutlamaları düzenlediğini, bu yılki kutlamalara da en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü deAhilik felsefesinin yaşatılması ve tanıtılması için her yıl düzenlenen Ahilik Haftasını önemsediklerini belirtti.