ÇESİAD'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

14 Mart 2016 Pazartesi

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İşadamları Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı (ÇESİAD) Mehmet Karaca ve yükseköğrenimini İstanbul’da sürdüren Çorumlu gençler Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Mehmet Karaca, ÇESİAD olarak, Çorum’u en güzel şekilde tanıtmak için çalışmalar yaptıklarını ve özellikle öğrenim hayatını İstanbul’da sürdüren üniversite öğrencilerine burs verdiklerini söyledi. Karaca, Başkan Külcü`nün kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaca’ya çalışmalarında, üniversite öğrencisi gençlere de çalışmalarında başarılar diledi.