Cephe Sağlıklaştırma Projesinde sona gelindi

23 Aralık 2021 Perşembe

Belediyemiz tarafından başlatılan Saat Kulesi’ne Bakan Dükkânların Cephe Sağlıklaştırması Projesi’nde artık sona yaklaşıldı. Projenin son ayağı olan Ali Paşa Hamamı ve dönercilerin olduğu bölgede de çalışmalar başladı.

Dönerci esnafının talepleri doğrultusunda projeyi revize ettiklerini belirten Belediye Başkan Vekilimiz Lemzi Çöplü, “Buradaki esnafımızın talepleri doğrultusunda yaptıkları işe uygun bir projeyi revize ederek kurul onayına sunduk ve onay çıkar çıkmazda çalışmalarımızı başlattık” dedi.

Başkan Vekilimiz Çöplü, “Cephe sağlıklaştırma projemiz kapsamında eczanelerin olduğu kısımda iyileştirmelerimizi yapmıştık. Şimdide dönerci esnafımızın bulunduğu kısımda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradaki esnafımızı da mağdur etmeyecek şekilde en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp Saat Kulesi çevresini yeni görünümüne kavuşturacağız” diye konuştu.

Öte yandan, bölge esnafı ve vatandaşlar yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini ifade ederek, “Saat Kulesi çevresini güzelleştirip, tarihi görünümüne kavuşturduğu için Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Foto Galeri