30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Cengiz Özkan en güzel türkülerini Çorumlular için söyleyecek

6 Temmuz 2021 Salı

Belediyemiz, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Cengiz Özkan’ı Çorumlularla buluşturacak.

Yeni normalleşme kararları sonrası kültür sosyal etkinliklerine hız veren Belediyemizi, önemli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Cengiz Özkan da bu kapsamda Çorum’a gelerek Kadeş Barış Meydanı’nda en güzel türkülerini Çorumlular için seslendirecek.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, 7 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00’de Kadeş Barış Meydanında gerçekleşecek konsere tüm Çorum halkını davet etti.