Cemilbey Caddesine yeni kavşak

13 Aralık 2021 Pazartesi

Yaptığı yeni yollar ve kavşaklarla şehir için trafiğini azaltan ve olası trafik kazası ihtimallerini en aza indirmeyi hedefleyen Belediyemiz, Cemilbey Caddesi, Mimar Sinan 1. Cadde ve Beytepe 3. Cadde kesişiminde dönel kavşak yapıyor.

Yaptıkları yeni fiziki uygulamalarla şehir içi trafiğini önemli derecede iyileştirdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Lemzi Çöplü, “Çorum’umuzun trafiğini rahatlatmak, ulaşımı kolaylaştırmak için teknik ekibimizle sürekli çalışıyoruz. Yapılan analizler doğrultusunda yeni yollar açıyor, yeni sinyalizasyon sistemleri kuruyor ve modern kavşakları şehrimize kazandırıyoruz. Şehrimizin bir çok noktasında olduğu gibi Cemilbey Caddesi üzerinde Mimar Sinan 1. Cadde ve Cemilbey Caddesi kesişim noktasında bulunan kavşağı dönel kavşak yaparak trafik akışının daha kontrollü sağlanmasını amaçlıyoruz” dedi.

Foto Galeri