CEMAL SAFİ, ŞİİRLERİNİ ÇORUMLULAR İÇİN SESLENDİRECEK

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Belediyemiz, Türkiye`nin tanınmış şair ve söz yazarlarından Cemal Safi`nin katılımıyla Şiir Dinletisi programı gerçekleştiriyor. 2. Kitap ve Kültür Günleri kapsamında düzenlenen programı 14 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00`da Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilecek.

Vurgun, Sende Kalmış ve Kıyamete Kırk Kala gibi şiir kitaplarının yanı sıra ünlü sanatçılar tarafından bestelenen şiirleriyle de tanınan Cemal Safi, Çorumlulara unutulmaz bir şiir gecesi yaşatacak. Çorum Belediyesi tarafından bu eşsiz şiir ziyafetine tüm Çorumlular davet edildi.