29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

Cemal Kurtoğlu, Kadeş Barış Meydanında konser verdi

19 Temmuz 2021 Pazartesi

Belediyemizin kültür etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Çorumlu sanatçı Cemal Kurtoğlu Belediyemiz tarafından düzenlenen konserde sahne aldı. Kurtoğlu, Kadeş Barış Meydanı’nı dolduran vatandaşlara müzik dolu anlar yaşattı.

Konseri, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve İl Genel Meclisi Başkan Mehmet Bektaş da izledi.

Cemal Kurtoğlu, sanata verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Foto Galeri

Cemal Kurtoğlu, Kadeş Barış Meydanında konser verdi Cemal Kurtoğlu, Kadeş Barış Meydanında konser verdi Cemal Kurtoğlu, Kadeş Barış Meydanında konser verdi Cemal Kurtoğlu, Kadeş Barış Meydanında konser verdi