Çelik'ten Başkan Külcü'ye ziyaret

4 Nisan 2016 Pazartesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Alper Zahir’in de katıldığı ziyarette, misafirini karşılayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Çorum’un Kayseri ve Konya ile çok benzer yönlerinin olduğunu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tecrübelerinden her zaman yararlandıklarını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, Çorum Belediyesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Mustafa Çelik, “Çorum’u da Kayseri gibi müteşebbis bir il olma özelliği ve yerel yönetimin başarısıyla tanıyoruz. Çorum Belediyesi güzel işlere imza atıyor” dedi.