CELAL TAŞKIRAN’DAN KARAKAYA’YA ZİYARET

5 Haziran 2012 Salı

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Adil Candemir`i Anma, Anlama ve Anlatma paneli için Çorum`a gelen İnönü Üniversitesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Celal Taşkıran, panel sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya`yı ziyaret etti.

Çorum Belediyesi`nin güreşe verdiği önemin ve eski Türk güreşçilerine gösterdiği vefa örneğinin kendisini çok etkilediğini ifade eden Celal Taşkıran, “Çorum Belediyesi`nin bu çalışmalarının örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Umarım diğer şehirlerde de bu tür etkinlikler gerçekleştirilir”; diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya da Çorum Belediyesi olarak ata sporu güreşe her zaman destek verdiklerini söyledi. Karakaya, günün anısına İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Celal Taşkıran`a Hitit figürlü şilt hediye etti.