Canlı'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

30 Mart 2016 Çarşamba

Eski Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Mustafa Canlı ile 1995-1999 yılları arasında Çorum TEDAŞ Müessese Müdürlüğü yaptığı dönemde kadim bir dostluk kurduklarını ve bu dostluğu en güzel şekilde devam ettirdiklerini söyleyerek Canlı`ya ziyareti için teşekkür etti.

1995-1999 yılları arasında Çorum TEDAŞ Müessese Müdürlüğü görev yapan ve 1999-2014 yılları arasında Gümüşhane Belediye Başkanı olan Mustafa Canlı, Çorum’da görev yaptığı süre içerisinde çok güzel dostluklar edindiğini, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile de dostluklarının devam ettiğini söyledi. Canlı, “Gümüşhane`de 3 dönem belediye başkanlığı yapmış birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Çorum, her geçen gün daha güzel hale geliyor. Sayın Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum”; dedi.