Çanakkale oyununda seyirci salona sığmadı

22 Mart 2014 Cumartesi

Çorum Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen “1915 Çanakkale Destanı”; adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

Devlet Tiyatro Salonu`nda Çanakkale Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, yüzlerce seyirci tarafından dikkatle izlendi. Birçok seyircinin de oyunu ayakta izlediği oyunu Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Belediye Meclis üyesi adayı Ahmet Yabacıoğlu, Zabıta Amiri ve Tekwando İl Temsilcisi Mustafa Kanat da izledi.

Abdulkadir Katra tarafından yazılıp yönetilen oyunu baştan sona kadar büyük bir dikkatle izlenen oyunun sonunda seyirciler oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, oyunculara çiçek takdim etti.