Çanakkale gezisi için teşekkür ettiler

17 Nisan 2013 Çarşamba

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ve Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi yöneticileri Başkan Külcü`yü ziyaret etti.

Çorum Belediyesi tarafından emekliler, şehit aileleri ve gazilere yönelik 28 Mart -1 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Çanakkale ve Bursa gezisi nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür eden dernek yöneticileri “Çanakkale gezisi düzenleyerek bizleri onurlandırdınız”; dedi.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Cafer Eker, Çanakkale ve Bursa gezisiyle duygu dolu anlar yaşadıklarını belirterek, kendilerine böylesine anlamlı bir gezi düzenlediği için Başkan Külcü ve Belediye yöneticilerine teşekkür etti.

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı da Çanakkale ve Bursa gezisiyle milli ve manevi duygularının bir kez daha perçinleştiğini vurgulayarak, “Çanakkale gezisiyle biz emeklileri onurlandırdınız. Allah`ta sizi onurlandırsın”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Çorum Belediyesi olarak Çanakkale gibi milli tarihimizde çok önemli olan yerleri vatandaşların görmesine olanak sağlamanın en asli görevleri arasında yer aldığını belirtti.